Välkommen till Amusic & PC Support
- det lilla företaget med de stora möjligheterna!

Amusic & PC Support är det lilla Karlskronaföretaget som gör allt för att din dator/dina datorer ska fungera och vara driftsäkra. Hos oss kan du få hjälp när du har problem och behöver hjälp. Vi erbjuder allt ifrån service direkt hos dig eller så kan du efter tidsbeställning komma in med din dator till oss för reparation eller kostnadsförslag. Vi kan hjälpa dig att installera/avinstallera program, rensa virus, reparera din dator ifall den inte fungerar, erbjuda uppgradering och vi kan optimera prestandan. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din dator.

Amusic & PC Support jobbar med flera större företag och vi samarbetar med de flesta större datordelstillverkare och kan därför erbjuda ett väldigt brett sortiment av produkter och vårt mål är att få dig som kund nöjd genom att erbjuda både bra priser, god kunskap och service. För att ge extra service har vi ett mindre lager hemma av de vanligaste datordelarna ifall något behöver bytas fort. Allt annat tar vi hem på beställning. Eftersom vi inte behöver hålla lagervaror kan vi hålla ned priserna istället. Vi har också en webshop som du kan besöka, adressen dit är http://shop.amusic.se.

Sedan 2009 så har vi också ett varumärke som heter Amusic Utbildningar där vi håller kurser åt olika företag/föreningar i allt från enkel datorhantering till office-paketet, bildredigering m.m. Vi har karlskronas modernaste datasal med 8 elevplatser och 1 lärarplats som går att hyra för den som vill! För mer information gå in på http://utbildningar.amusic.se

Vi har också vårt eget datormärke Amusic-PC där du som kund tillsammans med oss kommer överrens om hur du vill att din dator ska se ut och vad du ska använda den till. Sen ger vi dig en offert på en dator som är skräddarsydd för dina behov och efter dina önskemål. Att skräddarsy en egen PC hos oss är inte dyrare än om ni skulle köpa ett färdigt paket. Dock får du datorn precis som du vill ha den och du behöver inte göra några kompromisser.

Förutom datortjänster erbjuder vi musikunderhållning, precis som firmanamnet Amusic avslöjar. Vi hyr ut livemusiker till allt från fester, bröllop, kyrkomusik, gudstjänster. Vår musiktjänst kan du läsa mer om här på hemsidan.

   

Nyheter
2010-10-15
Amusic & PC Support fyller 5 år!
Tack alla kära kunder för denna tid! Vi firar med att öppna vår nya butik på Kyrkogatan 16B i Karlskrona där vi nu har större butiksverksamhet mitt i centrala karlskrona men vi har även blivit fler som jobbar på företaget.

Våra nya öppettider är:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag: 10-14

Vårt telefonnummer är 0455-61 83 60

2010-10-01
Amusic anställer Björn Svanstein som tekniker/butiksbiträde samt Elsa Jaensson som Vice VD. Mer info på personalsidorna kommer inom kort!